4024 Debrecen, Blaháné utca 2., 2. emelet 216.

Rólam

Ki vagyok és miben segíthetek? Egyáltalán, mi az a hepehupa?

hepehupa (főnév)
Buckák és kisebb gödrök váltakozása egy területen, illetve útszakaszon.

Gyermeket nevelni, terelgetni, mindig a legjobbat adni neki, elősegíteni a fejlődését nem is olyan egyszerű, mint amilyennek gondoltuk anno mikor még vártuk, hogy megérkezzen, beragyogja és teljessé tegye életünket.

Nem pusztán a szülői mindennapjaink lehetnek hepehupák. Gyermekeink fejlődésében is bizony-bizony tapasztalhatunk eltérést. Ahány gyerkőc, annyi féle. Egyszerűen különbözőek vagyunk.

Az olyan eltérésekkel azonban, amik negatívan hathatnak gyermekünk jelenlegi, illetve jövőbeli életére felelős szülőként igenis foglalkoznunk kell!

Balla-Kocsis Leila vagyok, két csodás kisfiú édesanyja, feleség. Szakmámat tekintve fejlesztőpedagógus, szakvizsgázott differencialó fejlesztőpedagógus és grafikus művésztanár. Édesanyaként és a fejlesztésben eltöltött több, mint 10 év szakmai tapasztalattal pontosan látom milyen csodálatos, de ugyanakkor nehéz, és sokszor embert próbáló feladat a gyermeknevelés.

2010 óta igyekszem a legjobb tudásom szerint a magán-és az állami szférában elősegíteni a gyermekek fejlődését.

A szülőként megélt mindennapok, egyéni-és csoportos fejlesztések, szaktanácsadások, pedagógus továbbképzések, tréningek vezetése és tapasztalatai alakították jelenlegi pedagógiai hitvallásom.
A fejlesztőpedagògia szeretete Édesanyámtól ered, aki szintén a szakma szerelmese és elismert szaktanácsadója. Soha nem lehetek elég hálás neki, hogy még gimnazistaként beültetett az egyéni foglalkozásaira és megmutatta ezt a csodás szakmát.

Hiszek benne, hogy sokan szeretnék segíteni gyermeküket a gyakran hepehupás úton. Ebben leszek segítségetekre. Bátran ígérem, hogy gyermekeitek keze mellett a Ti kezeteket sem engedem el…

Megsúgom nektek: leghűségesebb útitársaink a szeretet és a türelem mellett a mese, a mozgás, a rajzolás és a játék lesz. Készen álltok? 😊

Személyesen Debrecen belvárosában iskola-előkészítő, képességfejlesztő és tanulást segítő egyéni- illetve kis létszámú (2-3 fő) foglalkozásokra várlak Benneteket.

Online pedig időről-időre igyekszem az oldalon megosztani olyan információkat, játék ötleteket, és grafikusként saját készítésű eszközöket, melyek segítséget adnak a csodás, ámde valljuk be sokszor rögös, hepehupás úton.

Tanulmányaim:

2004-2009. Nyíregyházi Főiskola Rajz-Vizuális Kommunikáció szak, Alkalmazott grafikus

2006-2007. University of Oulu- Finnország- Grafika-pedagógia

2010-2011. Moholy-Nagy University of Art and Design- Művészettel nevelés- művészetterápiás képzés

2009-2010. Nyíregyházi Főiskola- Pedagógus Mesterképzés

2010-2012. Debreceni Egyetem- Differenciáló fejlesztőpedagóia- szakvizsga

2012-2013. Debreceni Egyetem- Fejlesztőpedagógus